Viking hetter på Kickstarter.com

The Viking Hood – Alive and Kicking

17. februar 2016 startet jeg en Kickstarter kampanje for å se om det var interesse for viking hettene til Klesarven.  Kickstarter.com er en folkefinansierings portal hvor alle i hele verden har mulighet til å støtte prosjekter ved enten å bidra med finansiering eller ved å forhånd kjøpe et produkt slik som jeg kunne tilby. I prosjektet mitt kunne folk forhåndsbestille viking hetter i sin favoritt farge og velge mellom ulike modeller og tekstiler.  På 30 dager som kampanjen varte fikk jeg fullfinansiert prosjektet og fikk satt igang produksjon. Kickstarter gjør det altså mulig å produsere med forhåndsbetalte midler i stedet for å risikere lånte penger til produksjon.

Det er også en miljøvennlig måte å starte et prosjekt på da Klesarven kan produsere de varer som faktisk er ønsket og dermed slippe overskudds varer som aldri får noen ny eier.  Kickstarter er også en god mulighet til å bygge nettverk og så utrolig mange hyggelig mennesker der ute har blitt våre nye venner!  Vi er utrolig takknemlig for all støtte som har ført til at vi får hettene i butikk i mai 2016!

Kickstarter kampanje

 

Du kan se hele Kickstarter kampanjen her: https://www.kickstarter.com/projects/1765817750/the-viking-hood-alive-and-kicking/

Kampanjen kom også i avisen Norwegian American weekly.

Norwegian American weekly

Norwegian American weekly

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *