Klesarvens egen kolleksjon er designet i Norge, produsert i Europa.

Klesarven produserer kvalitetsplagg du kan kjøpe med god samvittighet, for de er sydd under anstendige arbeidsforhold. Miljøaspektet er med i alle ledd, ikke minst fordi klærne er laget for å vare. Det er viktig at produksjonsprosessen er gjennomskuelig. I dag blir design fra Klesarven produsert flere steder.

Søm atelier i Spania: www.dobentextil.com.  Det er en familieeid fabrikk hvor de har gode arbeidsforhold som de styrer selv.

Her er bilde fra systua.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I tillegg produserer Klesarven nå i Tyrkia hos Erdem.  Denne bedriften eies av to søstre som har tatt over familebedriften som 4. generasjon og som også designer egne historiske klær som selges til forhandlere. www.bycalvina.com 

 

Klesarven er opptatt av at klærne skal brukes og at de skal vare lenge.  Alle plagg testes ut med få bestillinger første gang for så og supplere fortløpende. INGEN klær kastes eller blir til overs. Klesarven er opptatt av å kun produsere plagg som du og andre eventyrlystne vil ha og dermed skapes ingen overproduksjon som vi ser de store kleskjedene har. For hovedproblemet ved dagens kles- og moteindustri- og den egentlig trusselen mot miljøet, ligger i selve forretningsmodellen til kjedene: Overproduksjon og utnyttelse av billig arbeidskraft samt lite miljøansvar.

 

lindegrønn og antikk blå

lindegrønn og antikk blå