Historie er viktig!

Klesarven designer og importerer historiske klær inspirert av vikingtiden, middelalderen og fantasy.  Ved å studere historiske funn og ulike tidsepoker ønsker jeg å gjenskape klesplagg og stiler for dagens moderne livsstil. Ønsket er at klærne skal være tilpasset moderne krav til form og kvalitet samtidig som de historisk linjene er med. Klærne designet av Klesarven er tidløse, varige og miljøvennlige. Designet i Norge, laget i Europa. Importen er også fra Europa.

Klærne har ulik grad av autentisitet. Vi fører både ullblandinger, 100 % lin og bomull med linpreg. På lik linje med brosjene som har sølvpreg og ikke er i ekte sølv. Dette gjør varene tilgjengelig for alle. Veldig mange blir hekta på viking/middelalder- og fantasy livet og bygger seg opp en garderobe mer og mer autentisk ettersom tiden går og man vet hva man liker og vil ha. Vi har klær og tilbehør for nybegynnere og de varige entusiastene!

Nettbutikken

Klesarven åpnet 3. mai 2015.  Klesarven er en ren nettbutikk men lageret på Nesodden er åpent for besøk, prøving og handel. Ta kontakt for avtale.

 

Historien kler deg!

Gå til PRODUKTER for å reise tilbake i tid.   Klesarven 2018.

LagreLagre

LagreLagre